You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nu puteti plasa o comanda din tara dvs. United States

Star

Prostatosalm, 100tb, Star International Med

PROSTATOSALM


Protector natural al prostatei


INGREDIENTE: Vetiveria zizanioides (Ushira); Cucurbita maxima (Dovleac); Muttia occidentalis (Indravadhi); Juniperus communis (Ienupar); Bergenia ligulata (Paashaanbhed); Piper cubeba (Cubeb); Guma acacia.        


Cu trecerea anilor organismul slabeste, acesta nemaiputandu-si indeplini toate functiile in mod corespunzator. Acest lucru este valabil in egala masura si pentru barbati si pentru femei. Ayurveda vine in intampinarea tulburarilor de prostata cu un remediu din plante foarte eficient.


PROSTATOSALM  este un supliment alimentar destinat barbatilor, ce contribuie la mentinerea sanatatii prostatei. Substantele bioactive din plantele pe care le contine sustin aparatul renal si caile urinare si contribuie la reducerea manifestarilor neplacute cauzate de functionarea necores- punzatoare a prostatei (urinari frecvente si dureroase, mai ales in timpul noptii, senzatia de golire incompleta a vezicii, scaderea performantei sexuale etc.).


PROSTATOSALM, prin actiunea plantelor din compozitia sa, ajuta la mentinerea volumului normal al     prostatei, are efecte antioxidante ce contribuie la rezistenta organismului impotriva stresului oxidativ si la sanatatea celulelor. Are efect diuretic si sustine procesul natural de eliminare a toxinelor.


PROSTATOSALM ajuta la functionarea corecta a prostatei odata cu inaintarea in varsta, adresandu-se in special barbatilor cu varsta peste 50 de ani, la care frecventa tulburarilor prostatei este mai ridicata.


Contribuie:


• la buna functionare a prostatei;


• la diminuarea tulburarilor asociate functionarii necorespunzatoare a prostatei;


• la sustinerea capacitatii de autoaparare si de adaptare a organismului la conditiile mediului intern sau extern.


Modul de utilizare si doza recomandata pentru consumul zilnic: Numai pentru adulti. Numai pentru barbati. Cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 ora inainte de mesele principale sau la o ora dupa masa, minim o luna, optim 3-6 luni.


In timpul administrarii nu se recomanda consumul de produse lactate, condimente, alcool. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.


Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.


 

30 alte produse in aceeasi categorie: