You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nu puteti plasa o comanda din tara dvs. United States

Plantavorel

Antitox, 40 tablete, Plantavorel

Produs natural care,prin sinergismul principiilor active din extractele vegetale cu cele din pulberile din plantele medicinale, are o actiune complexa de eliminare a deseurilor si substantelor toxice din organism si de reechilibrare a acestuia.


 Datorita complexului de flavonoide, saponozide si potasiu, continut atat in urzica cat si in papadie si trei frati patati, produsul are actiune diuretica si de stimulare a metabolismului, fiind recomandat in reumatism si guta.

 Aportul de agropiren si compusi poliacetilenici caracteristici pirului si brusturelui, confera produsului o actiune antibiotica, antibacteriana si antifungica, utila in tratamentul afectiunilor inflamatorii si infectioase la nivelul aparatului urogenital.

 Prin continutul bogat de principii amare si compusi terpenoidici proveniti din papadie, brusture si urzica, produsul ANTITOX stimuleaza functiile hepatobiliare si renale si are un puternic efect detoxifiant prin eliminarea toxinelor si a deseurilor acumulate in organism in perioada infectiilor sau expunerilor la poluanti externi. Prin continutul semnificativ de substante minerale (calciu, potasiu, fier, acid silicic) si vitamine (A, B, C si D) produsul are proprietati antianemice si o actiune moderat hipoglicemianta (atribuita prezentei vitaminelor din grupul B).

 Produs cu rezultante excelente in dereglerari de metabolism (reumatism , guta, artrita, obezitate) in afectiuni cutanate, ale aparatului genito urinar si digestiv,alergii.

 Compozitie:
 Extracte vegetale din radacina si frunze de papadie ( Taraxaci radix et folium)
 Radacina de pir (Graminis rhizoma), frunze de urzica vie (Urticae folium)
 Pulberi de rdacina de brusture (Bardanae radix) si de trei frati patati.

 Prezentare:
 Flacon cu 40 comprimate

 Mod de administrare:

30 alte produse in aceeasi categorie: