You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nu puteti plasa o comanda din tara dvs. United States

Good Days

Pachet crema Celadrin + Celadrin Extract Forte - tratament 1 luna

Crema celadrin, 40gr, Good Days
Crema Celadrin Unguent Forte este un produs bazat pe acizi grasi si mentol ce contribuie eficient la reducerea disconfortului articular si muscular. Unguentul Celadrin este un lubrifiant benefic pentru articulatii incordate si are un efect relaxant pentru muschi obositi sau ligamente intinse in urma unor accidentari.
Se poate utiliza pentru insuficienta lichidului sinovial, in cazuri de rigiditate a sistemului osteoarticular, accidente ale aparatului locomotor.
Administrare:
Acest unguent se poate aplica in toate zonele cu dureri. Se maseaza usor in zonele dureroase si are si un efect hidratant pentru piele.
 A se evita contactul cu zonele genitale si cele senzibile (ochi, etc)
Prezentare: tub 40 gr

Celadrin extract forte, 60cps, Good Days
Celadrin Extract Forte este un supliment alimentar  din preparate vegetale care are in compozitia sa vitamina C si acizi grasi nesaturati organizati intr-o matrice conceputa pentru a avea un efect benefic asupra mobilitatii si confortului articular.
Avand in compozitie urmatoarele extracte: ulei de nucsoara, ulei de masline, nuca de cocos, ulei dim sambure de palmier si ulei de palmier, acest produs a fost conceput pentru functionarea normala a sistemului locomotor si pentru o mobilitate ridicata. Celadrin extract forte ajuta la producerea lichidului sinovial pentru lubrifierea cartilajului articular, protejeaza articulatiile, reduce inflamatiile si disconfortul articular. Celadrin capsule este recomandat tuturor persoanelor cu varsta peste 3 ani, sportivilor de performanta cat si amatorilor. 
Efecte:
  • protejeaza si ofera mobilitate articulatiilor, coloanei vertebrale si a muschilor
  • reduce disconfortul articular la nivelul coloanei vertebrale
  • ajuta la formarea lichidului sinovial pentru lubrifierea cartilajului articular
  • mentine elasticitatea membranei celulare si membranei sinoviale
  • vitamina C din compozitia sa contribuie la formarea colagenului, a sistemului nervos si a ligamentelor

30 alte produse in aceeasi categorie:

Continut pachet