You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nu puteti plasa o comanda din tara dvs. United States

Star

Trifyla, 50tb, Star International Med

TRIFYLA

Purificator digestiv complet

INGREDIENTE: Emblica officinalis (Amla); Terminalia chebula (Haritaki); Terminalia belerica (Bibhitaki); Guma acacia.

Tractul intestinal este privit în Ayurveda ca fiind cea mai importantă cale de acumulare și eliminare a substanțelor nocive din corp, metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite în Ayurveda nu doar ca paliativ, ci și ca metode de vindecare a unor boli grave.                                                                                

TRIFYLA este un supliment alimentar natural, ce conține un amestec de trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula și Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru efectele lor antioxidante, purificatoare, tonice și revitalizante, ce contribuie la susținerea procesului natural de curățare și detoxifiere a intestinelor și colonului în special.

Acest amestec susține metabolismul în general și ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi diareea și constipația, prin reglarea tranzitului intestinal. De asemenea, TRIFYLA ajută la susținerea sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, fiind o sursă bogată de vitamina C. Susține, de asemenea, o bună funcționare a sistemului digestiv și circulator, în vederea eliminării toxinelor acumulate ca urmare a unui metabolism slab.

Contribuie:

• la menținerea stării de sănătate a sistemului digestiv;

• la tonifierea și purificarea organismului, prin  susținerea procesului natural de eliminare a toxinelor;

• la susținerea capacității de autoapărare și de adaptare a organismului la condițiile mediului intern sau extern.

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic: cu 1/2 oră înainte de masă, minim 1 lună, cure de 3 luni.

Copii 5-14 ani: 1-2 tablete pe zi;

Copii peste 14 ani și adulţi: 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

 A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. 

11 alte produse in aceeasi categorie: