Dr-Natur - Magazin online de produse naturiste

Nu esti logat

Intra in cont
Menu
Star

Daitab, 100tb, Star International Med

  • 26,00 Lei

  • Fără TVA: 26,00 Lei
Rating: 0.00 (0 opinii)  • Disponibilitate: Precomanda
  • Cod produs: 165
  • 14 zile drept de retur
  • Plata cash la livrare

 

DAITAB

Hipoglicemiant natural

INGREDIENTE: Azadirachta indica (Neem, Margosa); Pterocarpus marsupium (Vijayasar); Tinospora cordifolia (Guduchi);  Syzygium cumini (Jamun); Trigonella foenum-graecum (Schinduf); Momordica charantia (Castravete amar); Econistemma littorale (Chhota chirata); Lochnera rosea (Sadabahar); Gymnema sylvestre (Gudmar); Piper longum (Piper indonezian); Yashad bhasm (Zinc organic); Guma acacia.

 Suplimentul alimentar DAITAB conţine o serie de extracte vegetale din plante care menţin nivelul glucozei serice în limite normale prin susţinerea metabolismului glucidelor, a funcţionării normale a pancreasului și regularizarea secreţiei de insulină.

DAITAB menţine nivelul normal al colesterului şi al concentraţiei de glucoză din sânge. Plantele conţinute de DAITAB au efect antioxidant și stimulează refacerea celulelor beta-pancreatice, susţinând astfel organismul împotriva stresului oxidativ. Drept urmare, DAITAB contribuie în cazul dereglărilor metabolismului glucidic manifestate la nivelul sistemului nervos, al rinichilor, al vaselor de sânge și al ochilor. De asemenea, plantele din conținutul său, bogate în principii bioactive, contribuie la menținerea funcțiilor organice, au proprietăți adaptogene, hipotensive, diuretice.

Contribuie:

• la menținerea nivelului glucozei serice în limite normale;

• la reducerea nevoii organice pentru alimentele dulci;

• la menținerea funcțiilor organice.

Modul de utilizare si doza recomandată pentru consumul zilnic:

Adulți: câte 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, înainte de masă sau la o oră după masă. Utilizarea este de minim 30 de zile şi se poate prelungi până la 6 luni.

 A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.Fără efecte adverse la doza şi modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată

şi un mod de viaţă sănatos. În timpul curei trebuie monitorizată cu strictețe glicemia.

Acorda o nota: