Dr-Natur - Magazin online de produse naturiste

Nu esti logat

Intra in cont
Menu
DR Natur

Suport glicemic, 60cps, DR Natur

  • 65,00 Lei

  • Fără TVA: 65,00 Lei
Rating: 0.00 (0 opinii)  • Disponibilitate: Precomanda
  • Cod produs: 1070
  • 14 zile drept de retur
  • Plata cash la livrare

Suport Glicemic este un produs 100% natural cu o formula ce cuprinde multiminerale din sursa vegetala, crom GTF, zinc si scortisoara, conceput pentru a ajuta organismul sa mentina niveluri sanatoase ale glucozei din sange.

Ingrediente

Cromul stimuleaza activitatea enzimelor implicate in metabolismul glucozei si contribuie la mentinerea nivelurilor normale de glucoza din sange. Cromul GTF este mai bine absorbit si pastrat decat cromul izolat.

Zincul ajuta pancreasul in producerea de insulina si permite insulinei sa actioneze eficient, corectand dereglarile aparute in metabolismului carbohidratilor.

Cuprul este combinat cu zincul pentru a preveni un posibil risc de deficienta de cupru in timpul utilizarii pe termen lung. 

Scortisoara este inclusa in această formula, deoarece ajută la reglarea zaharului din sange si sprijina actiunea altor elemente nutritive din acest supliment. Acest supliment foloseste scortisoara pura, fara nici un nivel detectabil de cumarina.

Mineralele din compozitia Suportului glicemic sunt extrase din varza si broccoli.

Sugestie de administrare: Se iau 1-2 capsule/zi cu mancare sau dupa recomandarea medicului specialist.

Produsul este potrivit pentru: adulti, copii de peste 12 ani si varstnici.

Produsul nu contine substante modificate genetic si este potrivit pentru:  vegetarieni, vegani si pentru persoanele cu Candida si sensibilitate genitala

Atentionari

Cereti sfatul medicului cu privire la introducerea suplimentelor alimentare in regimul alimentar pentru a fi siguri ca administrarea acestora impreuna cu medicamentele prescrise nu este daunatoare.

  • Nu conține Substanțe Modificate Genetic

  • Formă: capsule (fără gluten)


Prezentare:
60 comprimate

Acorda o nota: