You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nu puteti plasa o comanda din tara dvs. United States

Good Days

Pachet crema Celadrin + Celadrin Extract Forte - tratament 1 luna

Crema celadrin, 40gr, Good Days
Crema Celadrin Unguent Forte este un produs bazat pe aiczi grasi si mentol, pentru a contribui eficient la reducerea disconfortului articular si muscular. Unguentul Celadrin este un lubrifiant benefic pentru articulatii incordate, relaxant pentru muschii obosit sau ligamente intinse in urma unor accidentari.
Acest unguent se poate aplica in toate zonele cu dureri, se maseaza usor in zonele dureroase. Are un efect hidratant pentru piele.
Se poate utiliza pentru insuficienta lichidului sinovial, in cazuri de rigiditate a sistemului osteoarticular, accidente ale aparatului locomotor.
Administrare: A se evita contactul cu zonele genitale si cele senzibile (ochi, etc)
Prezentare: tub 40 gr
Celadrin extract forte, 60cps, Good Days
Celadrin Extract Forte este un supliment alimentar, din preparate vegetale, care are in compozitia sa vitamina C, acizi grasi nesaturati, organizati intr-o matrice conceputa pentru a avea un efect benefic asupra mobilitatii si confortului articular. In compozitia sa intra urmatoarele extracte: ulei de nucsoara, ulei de masline, nuca de cocos, ulei dim sambure de palmier si ulei de palmier.

Acest produs a fost conceput pentru functionarea normala a sistemului locomotor si pentru o mobilitate ridicata, producerea lichidului sinovial pentru lubrifierea cartilajului articular, protectia articulatiilor, inflamatii si disconfort articular. Celadrin capsule este recomandat tuturor persoanelor cu varsta peste 3 ani, sportivilor de performanta cat si amatorilor. 

Efecte:
  • protectia si mobilitatea articulatiilor, coloanei vertebrale si a muschilor
  • reduce disconfortul articular la nivelul coloanei vertebrale sau muscular
  • ajuta la formarea lichidului sinovial pentru lubrifierea cartilajului articular
  • mentinerea membranei celulare si membranei sinoviale
  • vitamina C contribuie la formarea colagenului, a sistemului nervos si a ligamentelor

30 alte produse in aceeasi categorie:

Continut pachet